DOLAR 34,0973
EURO 38,0933
ALTIN 2.874,79
BIST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 27°C
Parçalı Bulutlu
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Paz 28°C
Pts 29°C
Sal 31°C
Çar 32°C

Çameli’de tüm izinler kapatıldı

Çameli’de tüm izinler kapatıldı
 talipgsm
04.08.2021 13:02:03 | SON GÜNCELLEME 04.08.2021
A+
A-

Denizli‘nin Çameli ilçesinde yangınlarının artması sonucu ormana giriş ve çıkışlar yasaklandı. Çameli Belediyesi, iç genelge yayımlayarak ikinci bir emre kadar tüm izinlerin durdurdu.


Türkiye genelinde orman yangınlarıyla mücadele hız kesmeden devam ediyor. Bir çok kentte ormana giriş ve çıkışlar kapatılırken, yeni kararlara imza atıldı. Denizli’nin Çameli ilçesinde ekipler ormanların girişlerini ve çıkışları çöp kovalarıyla ve tabelalarla kapattı. Vatandaşlar 24 saat alanda nöbet tutarak yangının önüne geçerken, Çameli Belediyesi yeni iç genelge yayımladı. Belediye ikinci bir emre kadar tüm izinlerin kaldırıldığını duyurarak, “28 Temmuz 2021 tarihinde ülkemizin çeşitli noktalarında başlayan ve hala devam eden yangınlar sebebiyle 03 Ağustos 2021 tarihinden itibaren ikinci bir emre kadar tüm izinler durdurulmuştur” ifadeleri kullanıldı.

 talipgsm
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.