DOLAR 34,0973
EURO 38,0933
ALTIN 2.874,79
BIST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 29°C
Az Bulutlu
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Cts 27°C
Paz 28°C
Pts 30°C
Sal 31°C

Berberler Odası Esnaf ile Yemekte Buluştu

Berberler Odası Esnaf ile Yemekte Buluştu
 talipgsm
24.02.2022 09:52:01 | SON GÜNCELLEME 24.02.2022
A+
A-

Denizli Berber Odası’nın yeni Başkanı Yakup Güleç üyelerine yönelik olarak birlik ve beraberlik yemeği düzenledi.

 talipgsm

Geçtiğimiz haftalarda üçüncü kez başkanlık için yarışan Yakup Güleç, Olağan Genel Kurul’da Berberler Odası Başkanı seçildi. Üyelerine yönelik olarak birlik ve beraberlik yemeği düzenleyen Yakup Güleç esnafla bir araya geldi. İSKUR Müdürü Sedat Çolman, KOSKEB Müdürü Aziz Acar ve SSK Müdür Yardımcısı Bekir Akdağ, başka illerden gelen oda başkanları, Oda Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda oda üyesi esnafı katılım sağladı.

Yemek öncesi teşekkür konuşması yapan Oda Başkanı Yakup Güleç üyelerine teşekkür etti. Pazartesi günü mazbatamızı devir aldık hızla çalışmalarımıza başladık, olumsuz olayları birlikte aştık ben sizlerin haklarınızı korumak için yola çıktım, şimdi hizmet zamanı birlik olup el ele verip bu hizmeti yapacağız” diye ifade etti. Güleç; Biz güçlü geniş bir aileyiz Yaklaşık 2011 yılından beri çıkmış olduğumuz bu yolda mutlu sonuca hep beraber ulaştık. İlk seçim yoluna çıktığımız da birlik beraberlik kardeşlik dedik, bu kardeşliğimizin ilk temelini burada atıyoruz” dedi.

Esnafları bir araya getirerek Başkanı Yakup Güleç esnafın sorularını dile getirdi. İSKUR Müdürü Sedat Çolman, KOSKEB Müdürü Aziz Acar ve SSK Müdür Yardımcısı Bekir Akdağ, esnaflarının sorularına tek tek cevap verildi.

Esnaflar yemeğin ardından müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.