DOLAR 34,1870
EURO 37,0855
ALTIN 2.978,61
BIST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 21°C
Açık
Denizli
21°C
Açık
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Başkan Coşkun’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Coşkun’dan Ramazan Bayramı Mesajı
 talipgsm
09.04.2024 18:47:11 | SON GÜNCELLEME 09.04.2024
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Coşkun mesajında; “Yoğun bir seçim döneminin ardından Denizli’mize, Pamukkale’mize getirdiğimiz bahar havasının yansımasında Ramazan Bayramı’na kavuştuk. Vatandaşlarımızın bahar cıvıltılarının eşliğinde bayram geçirmesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramı’nın başta milletimize ve tüm insanlığa barış, sevgi, mutluluk, esenlik ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Bayramınız mübarek olsun.” dedi.


CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Türkiye’mizde, Denizli’mizde, Pamukkale’mizde zorlu bir seçim dönemi geçirdik. Yoğun bir seçim döneminin ardından Denizli’mize, Pamukkale’mize getirdiğimiz bahar havasının yansımasında Ramazan Bayramı’na kavuştuk. Denizli’mize, Pamukkale’mize getirdiğimiz sevgi iklimi eşliğinde Ramazan Bayramı’na kutlayacak olmak en büyük mutluluğumuzdur.
Bayramların ruhunda kardeşlik vardır, birlik ve beraberlik vardır. Bayramlar, toplumumuzda büyük öneme sahip olan bu değerlerin adeta sembolü konumundadır. Her bayram olduğu gibi bu bayram da ulu çınarlarımızı ihmal etmeyelim. Büyüklerimizi ziyaret ederek, ellerinden öpelim. Küçüklerimizin de gözlerinden öpüp bayram kültürünü yaşatalım. Buradan, bayram sevincimizi maddi ve manevi üzüntüye dönüştürmemek için yola çıkacak sürücülerimize de trafik kurallarına harfiyen uymaları çağrısında bulunuyorum.
Vatandaşlarımızın bahar cıvıltılarının eşliğinde bayram geçirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı’nın başta milletimize ve tüm insanlığa barış, sevgi, mutluluk, esenlik ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Bayramınız mübarek olsun.”

 talipgsm
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.