DOLAR 34,0973
EURO 38,0933
ALTIN 2.874,79
BIST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 27°C
Parçalı Bulutlu
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Paz 28°C
Pts 29°C
Sal 31°C
Çar 32°C

Başkan Çavuşoğlu, Danışma Kurulunda Konuştu: Belediyenin İçinden Geçmişler

Başkan Çavuşoğlu, Danışma Kurulunda Konuştu: Belediyenin İçinden Geçmişler
 talipgsm
23.06.2024 17:10:27 | SON GÜNCELLEME 23.06.2024
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, önceki yönetimin belediyede oluşturduğu düzenle ilgili sert eleştirilerde bulundu. CHP Denizli İl Danışma Kurulu Toplantısında konuşan Çavuşoğlu, “Şeytan bile bunlardan korkar” diyerek, yapılan usulsüzlükleri açığa çıkaracaklarını ve ilk suç duyurusunu salı günü yapacaklarını belirtti.

 talipgsm

Toplantı Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Yapıldı
CHP Denizli İl Danışma Kurulu Toplantısı, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya, il başkanı Ali Osman Horzum’un divan başkanlığı yaptığı kuruldaki önemli isimler de katıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, burada gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

“Şeytan Bile Bunlardan Korkar”
Çavuşoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesinde önceki yönetimin şahsi ve ranta dayalı imar planı değişiklikleri yaptığını belirterek, bu usulsüzlüklerin tek tek ortaya çıkarılacağını söyledi. “Sanıyorlar ki yaptıkları yanlarına kar kalacak. Öyle bir düzen kurmuşlar ki şeytan bile bunlardan korkar. Adamı her şeyiyle biliyorsun, içinden geçmiş belediyenin. Bütün imkanlarını kendilerine seferber etmişler hepsini biliyorsun. Ama her şeyi altına imza atacak adam bulmuşlar, kılıfına uydurmuşlar,” dedi.

Salı Günü Suç Duyurusunda Bulunulacak
Çavuşoğlu, yapılan her şeyin yasal gibi gösterildiğini ancak ahlaki ve vicdani olarak sorgulanması gerektiğini vurguladı. “Pazartesi, salı suç duyurusunda bulunuyoruz bir tanesi ile ilgili. Adamlar turnikeyi başka çalıştırmışlar, parayı başka. Mühürlü torba diye bir sistem bulmuşlar. Bu torbalarla beraber gayrimeşru para taşımışlar. Şimdi parça parça bunları tespit ediyoruz,” diye ekledi. İlk suç duyurusunun ardından devamının geleceğini belirtti.

“Başlarına Yıkacağız”
Çavuşoğlu, bir iş yerinde yapılan denetimlerin sonuçlarını da paylaşarak, yasadışı yapıların kısa sürede yıkılacağını söyledi. “Zabıta arkadaşlar doğal olarak denetim yapıyor, imardaki arkadaşlar da denetim yapıyor. Her şeyi yasadışı. Sayın ilçe belediye başkanımızla beraber herhalde o süreci de en kısa sürede tamamlayacağız, kaçak yerlerini başlarına yıkacağız. Çünkü onların tamamı bu fakirin, bu fukaranın, bu garibin bu yetimin hakkının olduğu yerler. O hak kimin üstündeyse gittiği yere kadar kovalayacağız,” dedi.

Dubai’de de Buluruz”
Başkan Çavuşoğlu, elde edilen yasadışı paraların nasıl takip edileceğini de açıkladı. “Tostçu dükkanından çıkıp da Denizli’de bir sürü mağaza sahip olabilenler Allah‘ın izniyle iktidar olduğumuzda MASAK raporlarına varıncaya kadar o paraları nasıl elde ettiklerini de tek tek takip edeceğiz. Bugün iktidar gücüyle kendilerinin bazı yerlerde dokunmayacağını düşünen insanlar ancak bu ülkeyi terk ederse kurtulabilecekler. İçlerinden bir tanesi Dubai’ye gitme hayalleri kuruyormuş. Emin olun Dubai’de de onu buluruz, bulacağız,” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.