DOLAR 34,0973
EURO 38,0933
ALTIN 2.874,79
BIST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli 27°C
Parçalı Bulutlu
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Paz 28°C
Pts 30°C
Sal 31°C
Çar 32°C

Acıpayam, Festivale Kilitlendi

Acıpayam, Festivale Kilitlendi
 talipgsm
10.08.2024 00:29:26 | SON GÜNCELLEME 10.08.2024
A+
A-

Acıpayam Yörükler Derneği tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Acıpayam Yörük Fest 2024, ilk gününde Damla Yılmaz ve Erkan Soner konseri ile başladı. Festivale yüzlerce vatandaşın katılımıyla büyük coşku yaşandı. Başkan Yılmaz, “Festivalin 2. Günü için tüm Denizli halkını davet etti.

Acıpayam, Festivale Kilitlendi

Acıpayam Damla Yılmaz ve Erkan Soner konseri ile coştu

 talipgsm

Acıpayam Yörükler Derneği tarafından organize edilen 3. Yörükler Şöleninde Damla Yılmaz’ın hayranları tarafından doldurulmaya başlandı. Sanatçı Damla Yılmaz hayranları şarkılarında da eşlik ederek coştular. Damla Yılmaz sevenleri ile buluşarak şahane bir müzik ziyafeti verdi. Yaklaşık iki saat süren konserin ardından Erkan Soner’in konseriyle devam etti. Erkan Soner güzel şarkılarıyla ve coşkulu performansıyla büyük beğeni kazanarak, keyifli anlar yaşattı. 

Acıpayam, Festivale Kilitlendi

Yönetim ile birlikte sahneye çıkan Acıpayam Yörükler Derneği Başkanı İbrahim Yılmaz konuşmasında; “Acıpayam en güzelini hak ediyor, arkamızda sağlam bir yönetim olduktan sonra biz bu festivali her sene yapacağız. Acıpayam bir bütündür, biz Acıpayam Yörükler Derneğinin bunun için kurduk. Acıpayam’ın 56 mahallesini yörükler derneğimize üye yapalım ve hep beraber güç birliği ile Acıpayam’ı kalkındıralım istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Acıpayam, Festivale Kilitlendi

Başkan Yılmaz; bizleri yalnız bırakmayan Balıkesir, İzmir, Aydın ve Muğla’dan katılım sağlayan misafirlerimize ve  Acıpayam halkına ayrı ayrı teşekkür ederim ve Acıpayam’ı coşturan Damla Yılmaz ve Erkan Soner’e çok teşekkür etti. ederim” dedi.

Festivalin 2. gününde

Acıpayam Yörükler Derneği Başkanı İbrahim Yılmaz  “Şölen 10 Ağustos Cumartesi günü saat 10.00’da Mehteran gösterisi ile başlayıp, temsili yörük göçü, geleneksel oyunlar ile başlayıp istiklal marşının ardından 11.30’da protokol eşliğinde açılış gerçekleştirilecek. Saat 13,00’de Aşure ikramı yapılacak. Saat 14.00’de Aslı Elbeyi sahne alacak. Akşam saatlerinde Ümmü Erbil ve İsmail Altunsaray konserleri ile devam edecek.11 Ağustos Pazar günü saat 20.00’de Frestorm dans gösterileri ile başlayarak Ufuk Beydemir’in konseriyle son bulacak” 

Acıpayam, Festivale Kilitlendi

Acıpayam, Festivale Kilitlendi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.