Başkan Arslan; “2022 yılı son derece başarılı geçti”
Çameli Belediyesi’nin Çalışkan Ve Başarılı Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 2022 yılının kendileri açısından son derece başarılı geçtiğini belirterek, 2023 yılının da başarılı geçeceğini söyledi.
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Aslan, Denizli Sanal Basın’a Çameli ilçesinin 2022 yılını değerlendirdi, 2023 yılındaki beklentilerini anlattı.
Çameli Belediyesi’nin çalışkan ve başarılı Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli’nin Tarım ve Turizm ilçesi olduğuna dikkat çektiği açıklamalarında, “Çameli Tarım ilçesidir. 2022 yılı bereketli ve güzel geçti. Aynı zamanda Turizm konusunda da beklentilerimizi aştık. Bu yıl tarımsal girdiler güzeldi. Buğday, Arpa, Tütün ürünlerinde çok güzel hasat gerçekleştirdik. Alabalıkta zaten birinciyiz. Ceviz ve Fasulye ile Anason üretiminde birinciyiz. Bizim tahminlerimize göre Tarım konusunda 2022 yılı girdilerimiz 800 milyon lira var. Çameli çiftçisi çok güzel, bereketli bir sezon geçirdi. 2023 yılında da hedefimiz budur. Turizm konusunda da iddialıyız. Yamaç paraşütü dünya standartlarına erişti.” Dedi.