DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli °C
Denizli
°C
°C
°C
°C
°C

Çal ve Bekilli Bağlarını dolu vurdu

Çal ve Bekilli Bağlarını dolu vurdu
 talipgsm
03.06.2022 14:43:55 | SON GÜNCELLEME 03.06.2022
A+
A-

Denizli’nin Çal ilçesinde dolu yağışı etkili oldu. Yaklaşık 10 dakika süren dolu yağışı başta bağlara, meyve ağaçlarına ve hububat tarlalarına büyük zarar verdi.

 truvaxakü

Dün akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmurun ardından dolu yağış başladı. Bekilli ilçesinin bir bölümü ile Çal’ın Karakaya, Sazak ve Kaplanlar mahallelerinde etkili olan dolu yağışı çiftçileri üzdü. Yüzlerce dekar bağ arazisi büyük hasar aldı. Hububat tarlaları ile meyve bahçelerinde de zarara neden olan dolu yağışı yaklaşık 10 dakika sürdü.

Karakaya Mahalle Muhtarı Nuri Salın, “Dolu yağışı kısa sürdü ama etkili oldu. Çok üzgünüz. Hasar tespiti tam olarak yapılmadı ancak, bölgedeki binlerce dekar arazi olumsuz etkilendi. Dolu yağışı Bekilli ilçesinin bir bölümü ile Çal’ın Karakaya, Sazak ve Kaplanlar bölgelerinde etkili oldu” dedi.

 talipgsm
YORUMLAR

Δ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.