Denizli Galatasaray Taraftar Derneği Anıtkabir’i Ziyaret Etti
Denizli Galatasaray Taraftar Derneği, Ankara’daki Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çıktı. Ziyarette dernek yönetimi ve üyeleri tam kadro katılım sağladı.
Ziyaret, Dernek Başkanı Mehmet Kocabay, Genel Sekreter Mahir Akbaba ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda dernek üyesi tarafından gerçekleştirildi. Törenin ardından Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakıldı ve saygı duruşunda bulunuldu. Bu anlamlı ziyaret, Atatürk’ün mozolesine çelenk sunuldu ve ardından saygı duruşunda bulunuldu.

Dernek Başkanı Mehmet Kocabay, Anıtkabir Anı Defteri’ne duygu ve düşüncelerini şu sözlerle aktardı; “Büyük Atatürk, Aziz hatıranız önünde bir kez daha saygıyla eğiliyoruz. Emanet ettiğiniz Cumhuriyet, kurduğunuz ilkeler doğrultusunda kararlılıkla ilerlemeye devam etmektedir.
Çağdaş uygarlık yolunda attığınız her adım, bugün hâlâ yolumuzu aydınlatan birer meşale niteliğindedir. Bağımsızlık ve egemenliğin kıymetini her geçen gün daha derinden idrak ediyor; ‘fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür’ nesiller yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Hukukun üstünlüğü, insan hakları ve demokrasi ilkelerini daha da derinleştirerek, çağdaş Türkiye idealinizi gerçekleştirme azmiyle ilerliyoruz.
Yalnızca geçmişimiz değil, geleceğimiz de sizin yüksek vizyonunuza borçludur. ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ sözü bizlere düşen sorumluluğun büyüklüğünü bir kez daha hatırlatmaktadır.
Rahat uyuyunuz. Eseriniz emin ellerdedir.
Saygı ve minnetle…” Ziyaret, dernek üyelerinin Anıtkabir müzesini gezmesiyle sona erdi.
