DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli °C
Denizli
°C
°C
°C
°C
°C

Denizli’de Binlerce Kişi Adalet İçin Yürüdü

Denizli’de Binlerce Kişi Adalet İçin Yürüdü
 talipgsm
24.03.2025 01:05:49 | SON GÜNCELLEME 24.03.2025
A+
A-

 truvaxakü

CHP Denizli İl Başkanlığı’nın çağrısıyla düzenlenen yürüyüşe binlerce vatandaş katıldı. Sabah saatlerinden itibaren sandıklara giden CHP üyeleri ve vatandaşlar oylarını kullanırken, bazı vatandaşlar da oy verdikten sonra CHP’ye üye oldu.

Denizli’de Destek Büyüdü

Sandıkların kapanmasının ardından kalabalık, adalet ve dayanışma mesajları vererek Çınar Meydanı’nda “Adalet Nöbeti” başladı. Meydanda toplanan vatandaşlar, demokrasi ve hukukun üstünlüğüne vurgu yaparak adaletin sağlanması ve hukukun herkes için eşit uygulanması gerektiğini dile getirdi.

Denizli’de Binlerce Kişi Adalet İçin Yürüdü

Denizli’de, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınıp tutuklanmasına tepki gösteren CHP’liler ve vatandaşlar, şehir merkezinde geniş katılımlı bir yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, İlçe belediye başkanları, CHP örgütü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Denizli’de Binlerce Kişi Adalet İçin Yürüdü

“Hak, Hukuk, Adalet” Sloganları Yükseldi

Ellerinde Türk bayrakları ve dövizler taşıyan kalabalık, “Hak, hukuk, adalet” ve “Ekrem Başkan yalnız değildir” sloganları attı. Protestoya çevredeki vatandaşlar da çeşitli şekillerde destek verdi. Evlerinin ışıklarını açıp kapatan, tencere-tava çalarak tepki gösteren vatandaşların yanı sıra, apartmanlardan Türk bayrakları sallandırıldı ve yürüyüş boyunca alkışlarla destek sağlandı. Etkinlik sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Denizli’de Binlerce Kişi Adalet İçin Yürüdü

Yürüyüşün ardından Çınar Meydanı’nda toplanan kalabalık, Ekrem İmamoğlu’na destek amacıyla “Adalet Nöbeti” başlattı. Vatandaşlar, sloganlar ve dövizlerle tepkilerini dile getirirken, CHP yöneticileri ve belediye başkanları da nöbete katılarak destek verdi.

Denizli’de Binlerce Kişi Adalet İçin Yürüdü
 talipgsm
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.